Bemutatkozás

Az EKLaw magánszemélyek részére nyújt jogi tanácsadást; valamint kis- és középvállalkozások üzleti tevékenységének teljes körű jogi támogatását és képviseletét látja el.

Az EKlaw-t 2015-ben alapította dr. Kárpáti Erzsébet, aki nemzetközi és magyar ügyvédi irodákban; valamint bankban szerzett több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik a gazdasági jog (bankjog; értékpapírjog; társasági jog); polgári jog (szerződések joga; ingatlanjog) és a munkajog területén.

 

Az EKLaw alapítója

dr. Kárpáti Erzsébet - ügyvéd, munkajogi szakjogász
 

Tanulmányok

Jogi tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, ahol 2005-ben szerzett diplomát. 2015-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán munkajogi szakjogász diplomát szerzett.


Szakmai tapasztalat

Pályáját az Oppenheim és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer Ügyvédi Iroda peres csoportjában kezdte, ahol 2004 és 2006 között gyakornokként, majd ügyvédjelöltként dolgozott. Ezt követően két, gazdasági jogra és ingatlan beruházásokra specializálódott magyar ügyvédi irodában dolgozott ügyvédjelöltként. Szakvizsgái megszerzését követően 2009-től a BNP Paribas csoport tagbankjánál dolgozott jogtanácsosként. 2011 és 2015 között a bankjogra és értékpapírjogra specializálódott Gárdos, Füredi, Mosonyi, Tomori Ügyvédi Irodában volt ügyvéd.

 

A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja: 2011-től.
Nyelvtudás: magyar, angol, francia

EKLAW - dr. Kárpáti Erzsébet Ügyvéd