Az EKLAW a társasági jogi tanácsadás keretei között gazdasági társaságok alapításával, a tevékenységükkel kapcsolatos szerződéses jogviszonyaik kialakításával, véleményezésével, üzletrész és részvény átruházási tranzakciókkal, a munkaszervezetet érintő munkajogi kérdések megválaszolásával, az esetlegesen felmerülő jogvitákkal, átalakulással, megszüntetéssel, valamint egyéb társasági jogi tranzakciókkal kapcsolatos operatív szintű jogi tanácsokat nyújtunk ügyfeleink részére.

 

Társasági Jog

A társasági jogi tanácsadás keretei között gazdasági társaságok alapításával, a tevékenységükkel kapcsolatos szerződéses jogviszonyaik kialakításával, véleményezésével, üzletrész és részvény átruházási tranzakciókkal, a munkaszervezetet érintő munkajogi kérdések megválaszolásával, az esetlegesen felmerülő jogvitákkal, átalakulással, megszüntetéssel, valamint egyéb társasági jogi tranzakciókkal kapcsolatos operatív szintű jogi tanácsokat nyújtunk ügyfeleink részére.

 

Bővebben>> 

Az EKLAW a Pénzügyi Szervezetek részére nyújt teljes körű jogi támogatást: alapítás, jogi képviselet MNB előtti engedélyezési és megfeleltetési eljárások során, értékpapír kibocsátás, operatív szintű működés támogatása.

 

pénzügyi szervezetek

Pénzügyi Szervezetek részére nyújtott teljes körű jogi támogatás: alapítás, jogi képviselet MNB előtti engedélyezési és megfeleltetési eljárások során, értékpapír kibocsátás, operatív szintű működés támogatása.

 

Bővebben>>

Az EKLAW Ügyfeleit testreszabott szerződéses megoldásokkal, egyértelmű és hatékony belső szabályozások, tájékoztatók kidolgozásával, valamint a vonatkozó jogszabályoknak és az ügyfél üzleti folyamatainak, igényeinek megfelelő konstrukciók kidolgozásával támogatja. Az EKLaw rendszeresen ad jogi tanácsot szervezeti átalakulások lebonyolításával kapcsolatban, végzi el különböző ügyletek, tranzakciók munkajogi vonatkozású kockázatainak feltárását, valamint peres és nemperes képviseletet lát el munkaügyi jogviták során.
Az EKLaw az ingatlanjog területén széleskörű ismeretekkel és kimagasló gyakorlattal rendelkezik az egyszerű ügyletektől a bonyolult tranzakciókig. Jogi tanácsot nyújtunk adásvételi és bérleti ügyletek, ingatlanfejlesztés, ingatlanhasznosítás és a finanszírozás területén.

 

Ingatlanjog, beruházások

Az EKLaw az ingatlanjog területén széleskörű ismeretekkel és kimagasló gyakorlattal rendelkezik az egyszerű ügyletektől a bonyolult tranzakciókig. Jogi tanácsot nyújtunk adásvételi és bérleti ügyletek, ingatlanfejlesztés, ingatlanhasznosítás és a finanszírozás területén.

Bővebben>>

 

MUNKAJOG

Ügyfeleinket testreszabott szerződéses megoldásokkal, egyértelmű és hatékony belső szabályozások, tájékoztatók kidolgozásával, valamint a vonatkozó jogszabályoknak és az ügyfél üzleti folyamatainak, igényeinek megfelelő konstrukciók kidolgozásával támogatjuk. Az EKLaw rendszeresen ad jogi tanácsot szervezeti átalakulások lebonyolításával kapcsolatban, végzi el különböző ügyletek, tranzakciók munkajogi vonatkozású kockázatainak feltárását, valamint peres és nemperes képviseletet lát el munkaügyi jogviták során.

 

Bővebben>>