INGATLANJOG ÉS BERUHÁZÁSOK

 

Az EKLaw az ingatlanjog területén széleskörű ismeretekkel és kimagasló gyakorlattal rendelkezik az egyszerű ügyletektől a bonyolult tranzakciókig. Jogi tanácsot nyújtunk adásvételi és bérleti ügyletek, ingatlanfejlesztés, ingatlanhasznosítás és a finanszírozás területén.

 

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a gyors és precíz munkavégzésre. Az EKLaw az ügy sikeres lebonyolításához szükséges valamennyi jogi feladatot ellátja: a megbízó érdekeit mindenkor szem előtt tartva az előkészítéstől és a jogi konstrukció kidolgozásától kezdődően a szerződés szerkesztésén és annak felek által történő aláírásán át az ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzésig teljeskörű ügyintézést kínál ügyfelei számára.

 

  • Ingatlanok (társasházi lakások, családi házak, garázs, üdülő, telek- és termőföld, mezőgazdasági ingatlanok) adásvételével, cseréjével, ajándékozásával kapcsolatos adásvételi szerződés, csereszerződés, ajándékozási szerződés, tartási- és haszonélvezetet, illetve jelzálogot alapító szerződések, opciós szerződések készítése, ellenjegyzése

  • Ingatlanfejlesztésekkel, beruházásokkal kapcsolatos jogi feladatok ellátása (teljes körű átvilágítás, szerződéses konstrukció kidolgozása, tervezési-, vállalkozási-, adásvételi szerződések tervezeteinek elkészítése, finanszírozással kapcsolatos jogi támogatás, projektek komplett lebonyolítása, ingatlanjogi tanácsadás, ingatlan-nyilvántartási eljárások)

  • Társasházak alapítása (társasházi alapító okirat, szervezeti és működési szabályzat, házirend, bejegyzési kérelmek elkészítése és ellenjegyzése, képviselet az ingatlan-nyilvántartási eljárásban)

  • Irodák, ipari ingatlanok bérbeadásával kapcsolatos szerződések és általános szerződési feltételek kidolgozása, továbbá lakásbérleti szerződések készítése, véleményezése.

  • Jogi képviselet az egyes ingatlan ügyletekhez kapcsolódó ingatlan-nyilvántartási eljárásokban és más hatóságok előtti eljárásokban (így pl. a külföldiek ingatlanszerzésével kapcsolatos engedélyezési eljárás, gyámhatósági ügyek)

 

AKTUÁLIS

CSOK: Az EKLaw tapasztalata kiterjed a családok otthonteremtési kedvezményével (vissza nem térítendő állami támogatás, adó-visszatérítési támogatás, kamattámogatás) kapcsolatos adásvételekre, mind használt és új építésű ingatlanok vásárlása, mind pedig ingatlanok építése esetén.

A támogatást folyósító hitelintézet által támasztott feltételek függvényében az adásvételi szerződés mellett használati megosztási megállapodás, ráépítési megállapodás, illetve vállalkozói szerződés szerkesztését és ellenjegyzését is vállaljuk.

 

 

 

Kérje az EKLaw személyre szabott megoldásait tartalmazó ajánlatát!